Forkæl dig selv med den smukkeste strandferie

Har du før oplevet strandferie med kridhvidt sand og varmt azurblåt hav, hvor du er omgivet af palmetræer og kan høre naturen i det fjerne? Hvis du svarer ja til dette, men ikke har været Afrika, så skal svaret ændres til nej. Afrika har nogle af verdens bedste strande med varme temperaturer og rigtig jungleliv. Afrika er safari, men troede du ikke, at verdensdelens strande var noget at råbe hurra for, så kan du tro om igen. I Afrika kan du få næsten alle oplevelser på et sted.

Her kan du rejse på strandferie i Afrika

Blandt andet Sydafrika har enorme strande og disse forbindes med Kenyas kyst af Mozambiques øhav. Kenya er desuden en ideel destination til safari. Så ønsker du både badeferie og safari, kan du tage dertil. Vil du prøve en af de bedste strande, anbefales det, at du rejser til:

  • Zanzibar
  • Mauritius
  • Seychellerne

Alle disse er øer i Afrika. Den mest populære ø er Zanzibar, hvilket er forståeligt. Her er der ro og du kan bruge mange timer i det bløde sand og bare være til, mens du nyder det tropiske klima. At komme på strandferie er et krav de fleste ønsker, når de skal på ferie. Det kan du få opfyldt her samtidig med, du får masser af andre oplevelser. På strandene kan du snorkle, se solnedgange, svømme, surfe eller noget helt andet, der falder i din smag. Afrika ligger nær ækvator, så her er du sikret varme temperaturer.

Kombiner rejser

Der er flere turister, som kombinerer rejser. Det kan for eksempel være strandrejse på forskellige destinationer kombineret med safari eller en kulturel rejse. I Sydafrika kan du opleve steder fra Nelson Mandelas tid, eller du kan besøge Karen Blixens hus i Kenya. I Kenya er der desuden strandene Mombasa eller Malindi, som er ud til det Indiske Ocean. Du kan også tage på trekking og vandring i bjerge og jungler, hvis du ønsker en mere aktiv ferie. På en tur til Afrika vil du få mange indtryk, og det vil gøre de fleste træt i hovedet, og så trænger man til optankning. Det kan du så få ind i mellem de oplevelsesrige dage med badeferie. En perfekt kombination. Klik her for se mere.

Vil du på safari og opleve løver, zebraer, elefanter og meget mere i deres naturlige omgivelser, kan du også komme det. Det skal man opleve, når man er i Afrika. Du kan komme på en luksuriøs tur, hvor du kan få serveret gourmet mad og ligge ved poolen, hvorfra du kan se dyrene. Det er også ren afslapning som en strandferie.

 

Skriv et svar