Propecia (Finasterid) mod hårtab hos mænd

propecia produktbilledeVi har tidligere anmeldt produktet TRX2 mod hårtab, og nu er det så blevet Propecia’s tur. I modsætning til TRX2, er Propecia et receptpligtigt lægemiddel, hvilket vi personligt ikke har prøvet på egen krop. Anmeldelsen ligger i, hvad der findes af tilgængelig og pålidelig information på nettet.

Da Propecia er et receptpligtigt lægemiddel bør det derfor kun anvendes med gyldig recept. I modsætning til TRX2, som er meget alsidigt, må Propecia kun anvendes af mænd.

Propecia er fuldt ud godkendt af sundhedsmyndighederne, og Finasterid anses som værende det mest effektive middel til behandling af hårtab hos mænd. Dog er succesraten desværre ikke 100%.  I kliniske tests af Propecia oplevede 66% af deltagerne i forsøget en øget hårvækst efter en behandlingstid på gennemsnitligt 2 år. En tredjedel af deltagerene oplevede, at behandlingen helt stoppede deres hårtab.

LÆS MERE OM PROPECIA HER

Hvordan virker Propecia (Finasterid) mod hårtab?

Det receptpligtige lægemiddel Finasterid er et syntestisk fremstillet anti-adrogen, som – kort fortalt – hæmmer omdannelsen af testosteron til DHT. DHT, som værende et af de væsentligste faktorer til hårtab hos mænd.

Som med alle behandlinger mod hårtab, handler det om at starte behandlingen så hurtigt som muligt. Jo før, jo bedre. Dog betyder dette ikke, at mænd i 50-års alderen, som allerede har mistet meget hår, ikke kan anvende Propecia med succes. Faktisk får 2/3 af alle mænd en øget hårvækst ved brug af Propecia. Herunder ser du nogle før og efter billeder af behandling af hårtab med Propecia.

Propecia før og efter billeder

Dosering og anvendelse af Propecia mod hårtab

Doseringen anbefales til 1 tablet af 1mg i døgnet. Doseringen bør følges nøje og ikke overskrides. Anvendelsen af Propecia mod hårtab bør føres med sund kost og jævnlig motion for rette resultater. Sørg for at få de fornødne vitaminer og næringsstoffer såsom B-Vitaminet Biotin, Zink og Jern, hvilket alle er vitale for sundt hårtab.

Propecia (Finasterid) Bivirkninger

Det fremkommer sjældent at receptpligtige lægemidler mod hårtab fremkommer helt uden bivirkninger. Dog er der ganske få seriøse bivirkninger. Vi anbefaler altid at konsultere med din praktiserende læge, såfremt du oplever bivirkninger under din hårtabsbehandling. Af Propecia bivirkninger findes:

Normale bivirkninger (0,1-1%)

  • Midlertidig impotens og erektil dysfunktion
  • Mindre sexlyst og libido
  • Mindre og midlertidig depression

Sjældne bivirkninger (0,01-0,1%)

  • Hududslæt, eksem, kløe og irritation
  • Allergiske reaktioner
  • Gynækomasti (Udvikling af små, bløde bryster ved brystvorterne)

Kan man købe Propecia online?

Det er muligt at købe Propecia (Finasterid) mod hårtab til mænd online. Der findes flere udbydere på nettet, og kun ganske få er lovlige. Det kræves af de danske sundhedsmyndigheder, at du udfylder en online konsultation, for at kunne købe Propecia. Dette sikres for dit eget helbred og velbefindende.

Finder du en forhandler, som ikke kræver konsultation, bør du anmelde denne til sundhedsmyndighederne med det samme. Du risikerer at købe et kopi-produkt, og derved lege med dit eget helbred. Køb ALTID hos en autoriseret forhandler. Vi anbefaler 121doc.dk, hvor du kan få lavet en online konsultation. Vi anbefaler altid at konsultere med din praktiserende læge, inden du køber receptpligtig medicin online.

Du kan læse mere om Propecia på nedenstående link.

LÆS MERE OM PROPECIA HER

Skriv et svar