TRX2 – Det bedste produkt mod hårtab?

TRX2 Anmeldelse – Behandling af hårtab

Da trx2 piller mod hårtabvi først hørte om TRX2, var det med blandede følelser. Et produkt mod hårtab, som var lavet på naturmedicin. Ikke desto mindre, tager vi hatten af for forskerne på Oxford universitetet. De har nemlig udviklet hvad vi mener er verdens pt. bedste produkt mod mandligt og kvindeligt hårtab.

LÆS MERE OM TRX2 HER

Hvorfor bruge TRX2 mod hårtab?

TRX2 mod hårtab er et specielt produkt, idét det hjælper kroppens naturlige produktion af hårsække. I modsætning til stråle og minoxidilbehandling, arbejder dette produkt indefra – ved at assistere kroppens naturlige hårproduktion. Produktet er derfor enormt sikkert at benytte, og helt uden bivirkninger såsom kløe eller irriteret hud.

En kort opsummering:

 • 87% af alle brugere af TRX2 har oplevet synlig hårvækst indenfor 3 måneder.
 • TRX2 indeholder naturlige vitaminer, herunder den hårvækstfremmende Biotin.
 • Produktet er udviklet af forskere fra Oxford University, og er klinisk godkendt som middel mod hårtab.
 • TRX2 behandler hårtab uden bivirkninger.

Hvilke resultater kan jeg forvente med TRX2 mod hårtab?

trx2 virkning

Resultaterne af TRX2 er mildest talt imponerende. Efter bare 3 måneder vil du kunne opnå 10-15,7% forbedring i din hårvækst. Håret vil ydermere føles tykkere og stærkere, og du vil opnå en mere sund tekstur i håret. Se bare resultaterne vi har fået tilsendt fra tilfredse brugere:

trx2 kunder
Som du kan se fra ovenstående resultater, fremmer TRX2 hårvæksten markant. Det er dog desværre ingen mirakel-kur, som giver dig håret tilbage fra dag til dag. Behandlingen tager tid, og bør altså minimum benyttes i 3 måneder, da kroppen skal nå at optage alle de nærende stoffer.

Har du lyst til at læse mere om TRX2, kan du gøre det på linket herunder.

LÆS MERE OM TRX2 HER

Er TRX2 mod hårtab sikkert at bruge?

Produktet er i den grad sikkert at bruge. Et kig på ingredienslisten vil hurtigt vise, at det udelukkende indeholder naturlige ingredienser, herunder vitaminer og mineraler, som kroppen virkelig har brug for. Ydermere er produktet godkendt af sundhedsmyndighederne, og udviklet af forskere fra Oxford University, hvilket i sig selv er noget af et kvalitetsstempel.

Vi anbefaler dog at du nøje læser ingredienslisten før brug, hvilket du bør gøre med alle produkter på markedet. Der er fra for allergiske reaktioner ved brug af produktet, og da TRX2 er i pilleform, er det svært at spot-teste produktet mod allergi.

LÆS MERE OM TRX2 HER

Har du erfaringer med TRX2 mod hårtab?

Så lad os endelig høre fra dig i kommentarsporet

4 Comments

 • Jeg har benyttet TRX2 i 4,5 måned nu, og er begyndt at gro hår flere steder omkring tindingerne, som bestemt ikke var muligt før. Jeg kan på det kraftigste anbefale TRX2, men synes godt I kunne lave en mere uddybende guide til produktet.

  • Hej Torben
   Det er rigtigt dejligt at høre. Mange tak for din feedback. Vi forsøger at uddybe guiden løbende. Er der noget konkret du ønsker at få med? Du kan altid sende os en e-mail, eller skrive dine spørgsmål her i kommentaren.

   Mvh.
   Monika
   Hair24 Redaktionen

 • Hej
  mange tak for jeres gode arbejde herinde på siden. Og tak for jeres hjælp over e-mail, det er meget værtsat.

  som i anbefalte mig på email har jeg nu benyttet trx2 og minoxidil fra foligain i ca. 6 mdr og kan virkelig se en forskel. en skam jeg ikke kan vedhæfte billeder, men skylder jer virkelig en tak. mit hår er blevet meget tykkere og der er begyndt at gro hår på mine skaldede pletter nu. kunne simpelthen ikke være gladere

  mange tak for jeres hjælp
  knus Hanne

 • Jeg troede egentlig ikke så meget på produktet til en start, men valgte at give det et skud, da min pletskaldethed blev værre og værre. Jeg har nu brugt TRX2 kapslerne i ca. 7 måneder, og hold nu op en forskel det har gjort. Det er blevet ren rutine for mig at tage pillerne, og det er slet ikke noget jeg lægger mærke til. Kun når jeg ser mig selv i spejlet, eller får komplimenter af mine venner og ikke mindst min kone.

  Kan sige så meget at mine gamle kasketter er røget på den blå avis

Skriv et svar