Vil du hjælpe folk med at undgå hårtab?

Desværre er der mange mennesker, der kommer ud for hårtab. Det kan være efter en fødsel, hvis man har været syg i en længere periode, når vi bliver ældre eller andre fysiske grunde. Det vil de fleste mennesker helst undgå, fordi vores hår betyder meget for vores udseende og selvtillid, og det har også den effekt, at det varmer vores krop. Måske har du selv haft problemer med hårtab og har fundet den rette vej til at forebygge det, så kan du springe ud som forbillede og åbne din egen virksomhed, som sætter fokus på emnet.

Bryd tabuet

For mange mennesker er det at være ramt af hårtab eller tyndt hår ikke noget, man taler højt om. Derfor er der også mange, der bærer rundt på denne skam alene. Og så kan det være svært at finde ud af, hvad man skal gøre for at undgå hårtab. Der er brug for, at nogen tør at stille sig frem som ambassadører og tale åbent om problemet og ikke mindst komme med råd til, hvad de har gjort for at slippe skammen.

Du kan holde foredrag om det og måske have et sted til individuelle samtaler eller en klinik til behandling. Mulighederne er mange. Vil du have hjælp til at finde det rette lokale til din virksomhed, kan du læse mere her. Du kan også samarbejder med frisører og holde kundeaftner, hvor folk kan betale et mindre beløb for at høre om, hvad man gør for at forebygge hårtab, og får en bid mad.

Råd til hvad man kan gøre mod hårtab

Der findes forskellige hårtabsbehandlinger i form af et indtag af vitaminer, som man kan benytte til at forbedre nuværende tynde hår, eller forebygge at det bliver tyndt. Det kan du sætte fokus på i din virksomhed. Der er også andre initiativer, mennesker der lider af hårtab eller tyndt hår, kan gøre:

  • Påbegynd en sundere livsstil, hvor du får masser af vitaminer fra sunde fødevarer hver dag
  • Bruge shampoo mod hårtab
  • Vask ikke hår for ofte, da det ikke er sundt – hold det helst til 2 gange om ugen. Ellers risikerer du, at håret udtørrer og mangler næring til at gro
  • Gå til frisør og få klippet spidserne jævnligt, så håret forbliver sundt

Skriv et svar