3 uundværlige hårtips, som du ikke vil være foruden

Går du meget op i dit hår, og kan du godt lide at være kreativ med styling? Så er denne guide lige noget for dig. I det følgende får du nemlig hele 3 tips angående pleje såvel som styling, som du helt sikkert ikke vil være foruden.

Køb produkter der matcher din nøjagtige hårtype

Lige såvel som du kan få hudplejeprodukter til eksempelvis tør, sart, uren og olieret hud, så kan du også få hårprodukter, der målretter sig forskellige hårtyper. Det er vigtigt, du køber hårprodukter, der matcher din nøjagtige hårtype, hvis du ønsker at pleje dit hår på allerbedste vis. På den måde kan du nemlig sikre, at dit hår får tilført den rette mængde fugt samtidig med, at dit hår bliver repareret om nødvendigt.

Oplever du hårtab, kan det skyldes, at dit hår er skadet. I det tilfælde kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af kerastase genesis, som målretter sig folk, der lider af hårtab.

Plej tørt hår med olier

Er dit hår meget tørt, og er du træt af, at det får dit hår til at se kedeligt og livløst ud? Så skal du ikke være bange for at benytte olier i dit hår. Trænger dit hår til en overordentlig omgang fugt, kan du benytte kokosolie. Du kan købe kokosolie i dit nærmeste supermarked. Massér det ind i håret og lad det sidde i cirka 30 minutter for dernæst at vaske det ud.

Red dit hår rigtigt

De færreste ved det, men faktisk er det utrolig vigtigt, at du reder dit hår rigtigt.

Sådan reder du dit hår rigtigt:

  • Er håret vådt, bør du bruge en bredtandet kam. Vådt hår er nemlig langt mere skrøbeligt.

  • Red spidserne ud først for dernæst at bevæge dig opad.

Denne metode er skånsom, og du undgår at knække dine hårstrå.

Skriv et svar