Ikke-kategoriseret

Forøg dit selvværd og din selvtillid

Hårtab kan medføre lavere selvværd og selvtillid, og det er ikke helt uforståeligt. Dem, der elsker dig og holder af dig, vil uden tvivl sige, at det ikke gør dig til et ringere menneske, at du stadig er smuk og meget mere. Alt dette er velmenende ord og komplimenter, og det er da rart at vide, at man altid har en støtte.

En ting er, hvad man får at vide, en anden ting er, hvad man føler. Sker der noget ved ens udseende, som man ikke selv er herre over eller ikke ønsker som for eksempel hårtab, tegn på alderdom, pigmentpletter og meget andet, så kan det tage en tørn på både selvtilliden og på selvværdet. Læs mere her og bliv klogere på, hvordan du kan styrke begge dele igen.

Gør noget godt for dig selv

Selvværd og selvtillid er ikke det samme, men de går oftest hånd i hånd. Forbedret selvværd vil helt sikkert kunne mærkes på din selvtillid og omvendt. Derfor kan du også mærke det, hvis det er omvendt. Altså, hvis din selvtillid daler, så er der stor chance for at dit selvværd også gør det og omvendt. Derfor er det vigtigt, at du husker dig selv og dermed ikke går på kompromis med dig selv. Det kan være små ting, som lidt selvforkælelse. Eventuelt en tur forbi bageren eller have fokus på andre ting ved dit udseende, som for eksempel huden i dit ansigt. Oplev noget der minder om en spa oplevelse hjemme og få kvalitets hudpleje fra Evolve Organic Beauty. Dette er en håndfremstillet hudpleje og du kan finde alt fra dagcremer, til natcremer, masker, rens og meget mere. Det er din måde, hvorpå du igen kan have dig selv i fokus.

Du er hovedpersonen i dit eget liv

Når du har dig selv i fokus, så er det også muligt at passe bedre på dig selv. På den måde kan du skabe et “jeg” eller en “dig”, som du vil blive så glad for. Det eneste det kræver, er at du gør dig selv til hovedpersonen i dit liv og fokusere på dig, dit selvværd og din selvtillid. Hvad har du behov for, hvad gør dig glad og hvad er dine ønsker? Hav dig selv og din personlige pleje i fokus – du vil ikke komme til at fortryde det. Find dig selv og styrk dit selvværd og din selvtillid.

Skriv et svar