Gør dit hår og miljøet en tjeneste ved at tage til en økologisk frisør

Alle har sommetider behov for at tage en tur til frisøren, hvis man gerne vil holde frisuren vedlige. Dette er selvfølgelig forståeligt, men det kan blive lidt mere problematisk, hvis man ikke ved, hvilke hårprodukter de bruger. Det er for mange vigtigt, at man passer på miljøet og sit hår, og derfor har man også rig mulighed for at tage til en grøn frisør, hvor der kun bruge økologiske produkter.

Skal du bruge en økologisk frisør, kan du finde en hos GreenCare4U, som du kan finde i Nyborg. Det er altså let at tage et besøg hos dem, hvis du bor på Fyn eller omkring Nyborg. De bruger udelukkende økologiske produkter, så man altid kan være sikker på, at der er taget hensyn til miljøet og dit helbred. Læs mere her, om hvad de ellers gør for at yde mindst mulig skade på miljøet og din krop med deres økologiske produkter.

 

Gratis børneklip hver onsdag hos GreenCare4U

Som forældre kan det være svært at få tid til at tage til frisøren, hvis man også har små børn, som skal passes. I en travl hverdag, hvor der skal sørges for børn, arbejde og vedligeholdelse af hjemmet, er det svært at finde tid til selvforkælelse. Fordi det kan være svært at finde tid til det hele, har GreenCare4U et tilbud om gratis børneklip hver onsdag, hvis man selv skal have en klipning. På den måde kan man komme til frisøren sammen med sit barn og samtidig spare lidt penge. Man behøves derfor ikke bekymre sig om at finde tid til frisøren, fordi man let kan tage sit barn med og få deres hår ordnet, når nu man er i gang. Det er altså en super god løsning, hvis man er en travl forælder, som har svært ved at få tid til det hele.

 

Skriv et svar