Guide: Sådan får du sommerens blødeste ben

Selvom de fleste ønsker sig en god hårvækst på hovedet, gør det samme sig sjældent gældende for resten af kroppen. Især nu hvor sommeren snart melder sin ankomst, og sommerkjolerne findes frem fra bagerst i skabet, bliver hår på benene og i bikinilinjen ofte uønskede. Men det kan være sin sag, at få glatte ben, uden at det betyder røde knopper og kløe. Hvis du gerne vil gå sommeren i møde med glatte ben, så læs videre her, hvor der kommer en guide til sommerens blødeste ben.

Skrub dig klar

Inden du fjerne hår på benene, eller på kroppen generelt, skal du have gjort huden klar. Hvis du barberer ben i badet, så sørg for at vaske dine ben grundigt, inden du bruger en skraber. Det gælder i øvrigt også uanset hvilken anden hårfjerningsmetode du anvender. Når du barberer dine ben, bliver det let for bakterier at putte sig ind ved hårsækkene, og det giver grobund for irriteret hud og røde knopper. Det er også en rigtig god ide at skrubbe huden grundigt, da det blødgør huden, og mindsker risikoen for indgroede hår efterfølgende.

Brug en god skraber

Det er langt fra ligegyldigt, hvilken skraber du bruger, når du barberer dine ben. Det kan være meget individuelt hvilken type der passer bedst. Så synes du ikke, at du får et godt resultat, kan det være en god ide at prøve dig frem med forskellige barberblade. Du kan for eksempel prøve Gilette Venus Embrace, der med sine 5 blade lover en tæt barbering på både ben og i bikinilinjen.

Forkæl din hud

Når du har barberet dine ben, er det en god ide at forkæle din hud med en god fugtighedscreme. Det beroliger huden, og gør, at du undgår kløe og ubehag efterfølgende. Så slut af med din yndlingscreme, og nyd dine lækre, bløde, og glatte ben.

 

Skriv et svar