Sådan klipper du nemt dit eget hår

Jo længere tid der går imellem, man bliver klippet, jo længere bliver ens hår også. Har man kort hår, skal man gå meget til frisør for at kunne holde en frisure, mens man ikke behøver at tage af sted så ofte, hvis man har langt hår. At gå til frisøren hyppigt kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse, og derfor kan det være en god idé at kigge på alternativer, så man kan spare nogle penge. Eksempelvis kan du begynde at klippe dit eget hår, men det kan kræve øvelse, før du bliver god til det.

Det er bare hår

Der er mange, der lader håret være en stor del af sin identitet, og derfor kan det være svært at vænne sig til at skulle klippe sig selv – hvad nu hvis, det går galt? Her skal man huske på, at hår bare er hår, og at det vokser ud igen. Måske vil man ikke engang opdage, at du har lavet en fejl, da man ofte selv har en tendens til at fokusere på de negative ting ved sig selv. Ønsker du at spare penge på frisør, og ønsker du samtidigt også at spare penge – så køb en hårtrimmer og lær at klippe dig selv.

Øv dig eksempelvis på en ven

Det kan være rigtig svært at klippe sig selv, hvis man ikke før har haft en hårtrimmer i hånden, og derfor kan du med fordel øve dig på en ven først. På den måde kan du lære hårtrimmeren at kende, så det bliver nemmere at sidde med opgaven selv. Husk dog på at fortælle at du er nybegynder, og at du ikke har stor erfaring med at klippe hår, så din ven ikke bliver ked af frisuren, hvis det går galt de første par gange. Klik ind på linket og se udvalget af hårtrimmere så du kan komme i gang.

Skriv et svar