Julefrokost: 3 frisurer, der sætter gang i festen

Der findes flere forskellige typer af julefrokoster; de vilde, de formelle og de afslappede. Ligegyldigt hvilken slags du skal til, er der en frisure, som passer til den julefrokost, du skal til. Julefrokoster handler ofte om sammenhold med kollegaer, og hvis du skal vise, hvem du er, når du holder fri, kan dit valg af tøj og frisure sætte prikken over i’et for din fremtoning. Se mere her, hvis du vil have flere gode idéer til julefrokosten.

Den høje hestehale til den vilde fest

Hvis du ved, at julefrokosten bliver vild, fordi du og dine kollegaer har en fest, selv når I er på arbejde, så er den høje hestehale et godt bud på en fin festfrisure. Den høje hestehale kan både styles med krøllet, bølget og glat hår, som kan ændre den måde, du fremstår på. Den glatte hestehale bliver eksempelvis sammenlignet med et lidt stramt udtryk, som du kan bløde op med en blomstret kjole.

Den lave knold til den formelle julefrokost

Skal du til en formel julefrokost, er det mere eller mindre påkrævet, at du er fin i tøjet. Ligegyldigt om du tropper op i et mere maskulint jakkesæt eller en elegant og feminin kjole, så passer den lave knold hertil. Den lave knold er supernem at sætte, men den ser næsten altid godt ud. For at bløde udtrykket lidt op, kan du vælge at indramme ansigtet med et par lange totter pandehår, eller sætte en lidt løsere knold.

Naturligt hår til den afslappede fest

Skal du til en julefrokost med en afslappende stemning, kan du vælge at lade dit hår være mere eller mindre naturligt. Ligegyldigt hvilken frisure, hårtype og hårlængde du har, så er et naturligt look altid et hit til en afslappende fest. Hvis du vil gøre dig lidt finere, kan du eventuelt pynte dig med læbestift og farverigt tøj.

Skriv et svar