Vælg en lokal frisør og støt lokalsamfundet

Trænger du til, at der skal ske noget nyt på toppen? Måske er du kørt træt i den sædvanlige klipning eller samme farve teknik, der er heldigvis tonsvins af forskellige tekniker, som du kan få frisøren til at udføre, og dermed en masse muligheder for forandring. Det gælder nok mest piger, at man har brug for, at der skal ske noget nyt med enten farve eller en helt stor forandring ved en klipning, derfor vil nedenstående være en gennemgang af forskellige farveteknikker. På den måde kan du blive klogere på hvilket farveteknik, som du skal bede din frisør om at lave næste gang.

Mange forskellige muligheder for farve

Det findes mange forskellige muligheder for farvning, og det kan derfor være svært at holde styr på, hvad de forskellige ting kan og hvordan de adskiller sig fra hinanden. Mange vælger at få farvet håret lysere, men der findes ligeledes mange metoder indenfor lysfarvning.

En af de populære metoder i dag er balayage. Balayage er en frihåndsteknik, hvor lys farve påføres tilfældigt i håret med en pensel. Man får dermed ikke en tydelig overgang, når det nye hår begynder at gro ud. I hår, som bliver farvet med den lignende ombre-teknik, er de lyse striber tæt pakket, og håret vil som oftest fade fra en mørkere bund til lysere spidser. Denne teknik bruges oftest ved piger, som blot ønsker håret lysnet i den nederste del, hvor man ikke får en tydelig udgroning. Babylights er lavet i tætte foliepakker, men babylights adskiller sig, da de er helt små og endnu finere hårtotter, som lysnes. Disse vælges som oftest, hvis man har et ønske om et naturligt spil i håret. Man kan også vælge helt andre metoder eller vælge en mørkere farve. Bor du i Lystrup eller Hjortshøj, så få håret både farvet og klippet ved en lokal frisør i Lystrup.

Skriv et svar