Kæmper du med tyndt hår? SMP-behandlinger kan være svaret

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der er mange, der kæmper med både tyndt hår og tab af hår. Er du én af dem, så skal du vide, at du ikke er selv om det. Der er mange tusinde mænd, der kæmper med både tyndt hår og hårtab. Det er dog langt fra dem alle, der er klar over, at der faktisk er noget at gøre ved deres problem.

Hvis du ikke kan slutte fred med din frisure og dit hårtab, så er det en god idé at få gjort noget ved det. Hvis det er noget, der tynger på din selvtillid, så kan det blive hårdt for dig at bære rundt på. Du kan dog får rettet lidt op på din frisure med en SMP-behandling, som dog ikke fungerer på samme måde som transplantationer.

Hvad er en SMP-behandling?

Det er faktisk langt fra alle, der er klar over, hvad en SMP behandling er. De fleste tror, de er nødt til at bruge mange penge på en hårtransplantation, hvis de vil gøre noget ved deres hår. Det er dog slet ikke tilfældet. I stedet kan du vælge at få lavet en SMP-behandling hos en hårklinik, hvilket også er en del billigere for dig.

Hvis det er noget, du overvejer at få gjort, så skal du dog vide, at du ikke får nyt hår af det. I stedet får er der tale om en hårtatovering. Der er tale om en pigmentering, der giver en illusion af en tæt barberet hovedbund med et fuldt sæt hår. Derfor er det heller ikke en behandling, der vil være noget for alle, der lider af hårtab.

På trods af, at der ikke er tale om reelt hår, så kan det alligevel giver dig et look, du kan være glad for. Hvert år er der flere tusinde mænd, der får lavet en sådan behandling, hvilket de bliver rigtig glade for. Er det noget, du overvejer at få gjort, så skal du sørge for at overveje det meget nøje, da det – som sagt – ikke er reelt hår.

Hvordan laves en SMP-behandling?

Det er en illusion, der kan opnås ved hjælp af noget helt særligt udstyr, organisk pigment såvel som en teknisk forståelse for, hvordan man kan lave flere tusinde naturtro hårfollikler. Pigmentet bliver lagt ind med en nål, der er lavet til dette formål. Det bliver gjort i et naturtro mønster, så det faktisk ligner at det er en reel frisure.

Der er faktisk en lang række fordele ved denne type behandling. Det giver ikke blot en illusion af en flot frisure, men indebærer dertil heller ikke kirurgi, medicin eller bedøvelse. Endvidere holder hver behandling også i rigtig mange år, inden der er behov for at få fornyet det. Dertil får du også et øjeblikkeligt resultat.

Det skal friskes op hvert tredje til sjette år, men det kan de fleste dog finde tiden til at få gjort. Får du lavet det på en professionel klinik, så er du også sikret, at det vil se rigtig realistisk ud.