Et tilfælde skaber et verdenskendt produkt

Moroccanoil er på kort tid blevet meget populært verden over, og det gælder også for Danmark. Moroccanoil giver glans til håret og er samtidig med til at blødgøre håret. Produktet startede i 2007, da canadiske Carmen Tal på en ferie fik en hårfarve-behandling, der gik galt. Derfor blev hun introduceret for en olie, som man brugte i håret. Hun blev meget begejstret for resultatet og tog olie med sig hjem, hvor hun brugte den til sine egne skønhedsbehandlinger. Hun besluttede sig hurtigt for at sætte en produktion i gang, og sådan blev Moroccanoil til et populært hårprodukt verden over. Man har siden udvidet sortimentet, så man udover hårprodukter også laver hårbørster. Hårbørsterne findes i flere forskellige størrelser alt efter behov, og så er de lavet med ægte vildsvinehår. Med en hårbørste som indeholder vildsvinehår, giver du dit hår ekstra glans. Den er nemlig god til at fordele sebum (naturligt fedt) fra hovedbunden til hele dit hår.

 

Hårpleje som dit hår vil elske

Moroccanoil er godt for håret, da det indeholder en masse antioxidanter og næringsstoffer, samtidig med at det er fri for parabener. Moroccanoil er god for både hovedbund og hår, og kan bruges til al slags hår. Moroccanoil serien har efterhånden vokset sig stor, og findes nu i et væld af produkter. Det startede med den klassiske Moroccanoil Original Oil Treatment, som er kendt for at være yderst god til behandlet hår. Den går ind og blødgør håret, og skaber samtidig et glansfuldt look. Dette produkt er en hårolie eller et serum som selvfølgelig er baseret på marokkansk argan olie. Det er uden tvivl hårolien, som er det mest populære produkt i serien, men både shampoo, conditioner og hydrating mask er mindst ligeså gode produkter, og garanterer dig et glansfuldt og blødt hår. En af fordelene ved hårolie er, at man kun skal bruge en smule af gangen, og derfor holder produkterne også meget længe, og så findes de også til fornuftige priser, samtidig med at du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten.

 

Hvis du mangler nogle nye hårpleje produkter, så vil du ikke blive skuffet over Moroccanoil serien. Du kan her finde de mange produkter fra Moroccanoil.