Sådan bliver du hurtigere klar om morgenen

Vi kender vist alle følelsen af, at vores vækkeur gerne måtte ringe lige lidt senere. Hvis du forsøger at spare noget tid om morgenen, betyder det, at du kan sove lidt længere. Det er ikke sikkert, du føler, at du kan ændre din morgenrutine synderligt meget, men med bare nogle få tips kan du blive hurtigere klar om morgenen, så du kan sove længere.

Planlæg så meget som muligt aftenen før

Hvis du vil spare tid om morgenen, er det en rigtig god idé at planlægge så meget som muligt aftenen før. Du kan f.eks. lægge det tøj frem, som du planlægger at tage på. Så slipper du for at stå og have tøjkrise om morgenen. Du kan også få forhånd smøre din madpakke, så du bare kan tage den direkte fra køleskabet dagen efter. Jo mere du planlægger på forhånd, desto mere tid sparer du morgenen efter.

Style dit hår lynhurtigt

Hvis du normalt bruger en god portion tid på at style dit hår, kan du gøre dig selv den tjeneste at investere i nogle gode produkter og udstyr, der vil gøre det lettere for dig. Hvis du f.eks. glatter dit hår med et gammelt og slidt fladjern, kan det tage rigtig lang tid. Hvis du i stedet bruger et, der er nyt og af god kvalitet, kan du langt hurtigere komme igennem din morgenrutine. Du kan finde en fladjern test her.

Spis din morgenmad på farten

Det kan være fristende at skippe morgenmaden, når du ligger i sengen og har chancen for at sove ti minutter længere, men det vil du bestemt ikke takke dig selv for at have gjort senere på dagen. Du har brug for morgenmad, men i stedet kan du nyde den på farten. Hvis du f.eks. alligevel tager offentlig transport, så kan du sidde og spise din morgenmad der.