Gode råd til at undgå hårtab

25 % af den danske befolkning, oplever hårtab fra 25-årsalderen, hvilket er derfor det er et vigtigt emne at behandle. Især mændene er overrepræsenteret i denne kategori med deres velkendte ”måne”. Men fortvivl ej, vi har samlet 3 gode og lette tips til, hvordan du kan undgå hårtab, og genskabe din naturlige hårvækst.

Vitaminmangel

Det første tip til at undgå hårtab er ved at undersøge om du mangler B12 vitamin. Mangel på B12 vitamin påvirker mindst 15% af de ældre, og der er derfor en sandsynlighed for at du også mangler det. Der findes en direkte kobling mellem mangel af B12 vitamin og hårtab. Folk der mangler B12 vitamin i deres organer, lider ofte af for tidlig hårtab.
B12 er desuden også med til at stimulere en hårvækst, da hårsækkene vil få tilført passende næringsstoffer og vil være i stand til at generere genvækst af hår.
TRX2 er en af de førende inden for supplement af Biotin, og det har vundet priser for dens innovative syn på hårtab.

Undgå hårvask

Det andet tip til at forbygge hårtab er ved at undgå at vaske håret for meget. Det er anbefalet at vi kun vasker håret 1-2 gange om ugen med lav varme. Hovedbundens struktur og styrke svækkes, og din hovedbund risikerer at skælle og klø.
Et godt tip for at undgå disse hændelser, er ved at bruge vitaminer til håret. Du kan få vitaminer til håret i mange forskellige former, men for at gøre det lidt sjovere, ville jeg anbefale de produkter HairLust tilbyder. Du får dine vitaminer igennem et glas af velsmagende vingummier. På den måde er du i hvert fald sikker på, du får taget dem.
Vitaminerne vil tilføre gode nærringstoffer til din hovedbund og hårsække, som ville sætte gang i hårvæksten og styrke dit nuværende hår.

Hårtransplantation

Hvis du har prøvet alle tips og tricks til en forøget hårvækst, må du søge til andre alternativer midler. Hårtab er ikke kun forårsaget af mangel på vitaminer og for hyppige hårvask. Det kan i lige så høj grad være forårsaget af genetik, stress eller andre faktorer, som du ikke kan kontrollere. Derfor er det ikke altid lige nemt at finde en løsning på problemet.

Et forslag er at indlede en hårtransplantation, som er en proces, hvor man flytter levedygtige hårsække fra baghovedet eller fra siderne af hovedet til tyndhårede områder. På denne måde ville du kunne dække den velkendte ”måne”, som mange mænd får i en tidlig alder.
Ved at transplantere to til fem gange er det faktisk muligt, at få dit hår til at vokse naturligt, hvilket giver et langt bedre og mere naturligt resultat.
Det er derfor den perfekte løsning på dit hårtab, hvis du føler du har prøvet alle andre muligheder, som ikke har virket.

Med disse tips vil du forhåbentligt kunne se en forbedring i den måde dit hår udvikler sig på, og du vil snart føle dig flere år yngre.

Skriv et svar