Tips til et tykkere og sundere hår

Har du tyndt hår, og synes du, at det mangler fylde? Føler du samtidigt, at det er meget skadet, så kan du i denne guide få tips til, hvordan du får tykkere og sundere hår. Det kan faktisk lade sig gøre, hvis man væbner sig med en god portion tålmodighed. Har du brug for at snakke med en fagperson i dit lokalområde, så kan det være en god idé at gå på nettet for at finde den rette. Find eksempelvis inspiration via nyheder Aarhus, hvis du bor i den østjyske storby.

Vejen til tykkere hår

Der er desværre mange, der oplever, at deres hår bliver tyndere med tiden. Hvis du for eksempel har været gravid, gør det heller ikke vilkårene for et tykkere hår bedre. Her er nogle tips til, hvad du kan gøre for at opbygge samt ”snyde” dig til et tykkere hår:

 

  • Få fylde helt nede i hårsækkene. Du bør begynde med en god shampoo og balsam, som indeholder volumen. Her kan du arbejde shampooen helt ned i hovedbunden, så der er større chance for, at de ny-voksende hår er tykkere.
  • Derefter anbefales det, at du bruger stylingprodukter inden føntørring. Brug en root lift spray og en volumen foam efter bad. Førstnævnte giver et løft i hårrødderne samt fylde i længderne. Du bør også se, om disse produkter beskytter mod varme, så håret skånes mest muligt ved føntørring.
  • Føntørring. Ved at føntørre vil root liften få sin effekt i længderne af håret. En gang i mellem er det også en god idé at lufttørre håret, hvilket det har godt af.
  • Brug en rundbørste til at redde med. Du bør ikke bruge hvilken som helst børste til at redde det med. Håreksperter mener, at en god gammeldags rundbørste er den bedste, hvis man vil give håret mere fylde. Brug den mens du føntørrer.
  • Vil du have bølget hår? Kunne du godt tænke dig at få et naturligt spil i håret såsom bølger eller fald, så kan du lave dette med en fladjern eller krøllejern. Da får du også mere fylde i håret.

Dette kan du også gøre for sundere hår

Udover selve stylingen af håret og behandling med shampoo, stylingprodukter og balsam, så kan du også købe vitaminer, som kan gøre håret kraftigere. Der er efterhånden kommet meget kosttilskud, som kan hjælpe dig med at få det tynde hår tykkere. Ellers kan du også få såkaldte dråber også kaldet for en serum, der plejer håret og modvirker tab af hår. Du har mulighed for at læse meget mere omkring disse ting og meget andet via nettet, så du kan gøre det, når du har tid og overskud til det. Find eventuelt inspiration i lokalområdet igennem nyheder Aarhus eller søg rundt på nettet selv.

Skriv et svar