GUIDE: Tag styring over indretningen

Når har problemer med hårtab, kan det være svært at føle, at man er i kontrol. Derfor kan det være en ide at tage styringen over det, som man rent faktisk har mulighed for at påvirke. Hvis man på nogen måde kan gøre processen med hårtab bedre, så er det det værd.

 

Hvis du er blevet opslugt af de mange måder at indrette på, så besøg Caroline Sillesen’s side, hvor du kan finde mere inspiration.

 

Indretningstips til badeværelset

Hvis man bruger en masse produkter i kampen mod hårtab eller tyndt og slidt hår, så bruger man nok også en del tid på badeværelset. Hvorfor så ikke gøre noget ud af, hvordan ens badeværelse ser ud, samt hvordan ens produkter er stillet op? Det vil få rummet til at se hyggeligere ud, når man står og skal igennem sin hårrutine, hvilket vil gøre oplevelsen bedre.

 

Måske har man allerede en kommode, skab eller hylde, hvor man har plads til at stille sine produkter, ellers er det med at anskaffe sig en. Hvis man hellere vil have, at produkterne bliver gemt væk, kan man stille dem ind i et skab eller lægge dem i en skuffe, men det betyder ikke, at man ikke kan dekorere overfladen af skabet eller kommoden.

 

Duftlys, duftspredere og blomster kan være med til at skabe en hyggelig stemning, som får det til at føles som om, at man træder ind i en spa. Brug gerne tid på at finde en smart lysestage til lysene, da det er detaljerne, som får rummet til at føles mere eksklusivt.

 

Duftspredere udsender en duft, som kan få én til at føle sig mere afslappet, hvilket er ideelt, når man skal vente på, at produkterne virker. Blomster er et tegn på liv, og man bliver glad af at se på dem, derfor vil de være gode at bruge i indretningen.

 

Måske synes du, at det er alt for meget arbejde at ligge i indretningen, men husk på, at man kan påvirke sin egen oplevelse ved at ændre på små ting. Tag styringen og gør din hårrutine til en wellness-oplevelse i stedet for en irriterende og tidskrævende oplevelse.

Skriv et svar