Sådan holder du den ultimative forkælelsesdag

Har du brug for en dag med masser af forkælelse? Det behøver heldigvis slet ikke at være dyrt at forkæle sig selv. Vi giver dig her tre råd til, hvordan du holder den ultimative forkælelsesdag for dig selv.

Denne artikel er en reklame for pHformula og Blossom.

Det behøver hverken være dyrt eller besværligt at holde den ultimative forkælelsesdag. Det handler nemlig blot om at gøre noget, der er godt for dig selv. Du kan planlægge din forkælelsesdag ved at sætte kryds i kalenderen og nyde en dag, hvor der hverken er bekymringer eller forpligtelser.

 

Lav en hjemmespa

Hvis du drømmer om ultimativ forkælelse, så kan du bruge en hel dag på at forkæle dig selv derhjemme. Det kan du gøre ved at forvandle dit hjem til en hjemmespa. Du behøver ikke ret mange ting for at lave en spa derhjemme. Du kan eksempelvis lave et varmt fodbad med lidt fodsalt. Du kan også købe en ansigtsmaske eller lave en ud af de ingredienser, du har i køkkenet. Samtidig kan du lave en hårkur, som du lader sidde, mens du nyder en god serie eller bog. Når du har forkælet dig selv med diverse behandlinger, er det en god idé at smøre ansigtet ind i en ansigtscreme, der passer til din hudtype. Du kan eksempelvis benytte pHformula, der har en ansigtscreme, der passer til dig. Hvis du vil vide mere om pHformula, så klik her.

 

Giv dig selv en gave

Når du alligevel forkæler dig selv, hvorfor så ikke give dig selv en gave? Det kan du gøre ved at købe noget til dig selv, som du længe har drømt om. Du kan shoppe hjemme fra sofaen på en af de mange webshops, der findes i dag. Du kan eksempelvis kigge på blossom.dk, der har et stort udvalg af modetøj, sko og interiør. På hjemmesiden finder du mange fine ting til gode priser. Her kan du med garanti finde en skøn gave til dig selv, som kan bringe glæde i mange år.

 

Gør det, der gør dig glad

Hvis du drømmer om den ultimative forkælelsesdag, så er det vigtigste, at du gør det, der gør dig glad. På den måde får du nemlig mere overskud og energi, når du har brugt dagen på selvforkælelse. Du kan eksempelvis bruge dagen på seriemaraton med snacks og lækre drikkevarer. Du kan også bruge en hel dag på at læse en bog i sengen. Forkælelsesdagen kan også bruges på en lang gåtur i naturen, hvor du giver dig selv ro og fred. På din forkælelsesdag kan du glemme alt om bekymringer, problemer og forpligtelser. Det vigtigste er, at du bruger din dag på det, du har allermest lyst til.

 

Billede: https://pixabay.com/da/photos/hygiejne-renlighed-hudpleje-870763/

 

Skriv et svar